Gasztronómia, borászat, élelmiszeripar
-
Firenze
3000 Ft Kosárba -
Bécs
5000 Ft Tovább -
Athén
3500 Ft Kosárba -
A bor filozófiája
5500 Ft Kosárba -
Vendéglátóipari értékesítés
4000 Ft Kosárba -
Függelék – Felszolgálási ismeretek a 2. tankönyvhöz – Ételismertető – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
1000 Ft Kosárba -
Felszolgálási ismeretek 3. – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
2500 Ft Kosárba -
Felszolgálási ismeretek 2. – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
2000 Ft Kosárba -
Felszolgálási ismeretek 1. – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
1800 Ft Kosárba -
Még mindig segít a séf
3000 Ft Kosárba -
Segít a séf
3000 Ft Kosárba -
Toulouse-Lautrec
7000 Ft Kosárba -
Borpárlat és gyümölcspálinka
2500 Ft Kosárba -
Idejében szólunk – 52 hét munkái a kertben
2800 Ft Kosárba -
Utasellátó 60
9000 Ft Kosárba -
Szőlő és bor
2000 Ft Kosárba -
Budapest Székesfőváros Vegyészeti és Élelmiszer-vizsgáló Intézetének évkönyve – 1896-1900 és 1900-1903
6000 Ft Kosárba -
Az árpakalásztól a söröskorsóig
2000 Ft Kosárba -
Sörtéka – Habos kalandozások a világ körül
5000 Ft Kosárba -
Sörlexikon – Sörtörténelem
5000 Ft Kosárba