Reklám plakát

Több mint 400 reprint nyomat a plakát műfajának aranykorából, szecessziós és art deco hirdetések, reklámok és művészi alkotások a 19 század végétől a 20. század elejéig.
ÓRIÁSI ARCHÍVUMUNKBÓL RENGETEG TOVÁBBI PLAKÁT ELÉRHETŐ, HA KONKRÉTAN EGY TERMÉKET, TÉMÁT, KORSZAKOT, ALKOTÓT STB. KERESNE, KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
A képek kétféle méretben készülnek: kb. A4 méretű nyomatok 210 gr-os matt papíron (paszpartuval is rendelhető), ill. plakát méretben 180 gr-os matt papíron (52 cm magas/széles kép, körben 4,5 cm széles fehér papírsáv a keretezéshez).
Nem minden kép érhető el mindkét méretben.
Ha egyedi kívánsága van, ha valamelyik plakátból eltérő méretű nyomatot szeretne, kérjük keressen minket elérhetőségeinken.
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ezen termékeink az Előre fizetendő! kategóriába tartoznak, csak a teljes vételár beérkezése után rendeljük meg őket beszállító partnereinktől! A plakátok és nyomatok szállítási ideje 2 munkanap, a paszpartus nyomatoké 5 munkanap.
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a monitorok eltérő színkalibrálása miatt a grafikák, metszetek, nyomatok tényleges színei a képernyőn látotthoz képest eltérhetnek!