Gasztronómia, borászat, élelmiszeripar
-
Borászati kislexikon
6000 Ft Kosárba -
Hygge szakácskönyv – Receptek és történetek Dániából
6200 Ft Kosárba -
Szőlő és bor
2000 Ft Kosárba -
Gyógy- és ásványvizek
1200 Ft Kosárba -
Ásványvizek és gyógyvizek
3400 Ft Kosárba -
Floyd mediterrán kalandozásai
3400 Ft Kosárba -
Nászéjszakák bora: a somlai
1200 Ft Tovább -
Firenze
3000 Ft Kosárba -
Bécs
5000 Ft Tovább -
Athén
3500 Ft Kosárba -
A bor filozófiája
5500 Ft Tovább -
Vendéglátóipari értékesítés
4000 Ft Kosárba -
Függelék – Felszolgálási ismeretek a 2. tankönyvhöz – Ételismertető – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
1000 Ft Tovább -
Felszolgálási ismeretek 3. – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
2500 Ft Tovább -
Felszolgálási ismeretek 2. – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
2000 Ft Tovább -
Felszolgálási ismeretek 1. – A vendéglátóipari szakmunkásképzés számára
1800 Ft Tovább -
Még mindig segít a séf
3000 Ft Kosárba -
Segít a séf
3000 Ft Kosárba -
Toulouse-Lautrec
7000 Ft Kosárba -
Borpárlat és gyümölcspálinka
2500 Ft Tovább