Szállítás

A szállítás költségei bármely szállítási mód választása esetén a webáruház számláján bruttó összegként, külön tételként feltüntetve szerepelnek.

Csomagolási költséget nem számolunk fel, minden terméket a termék sajátosságainak megfelelően, nagy gonddal csomagolva adunk át a szállítónak. A környezettudatosság jegyében igyekszünk mindent használt (de természetesen tiszta…) anyagokba csomagolni, emiatt a csomagolásunk időnként meglehetősen kreatív :). Ezúton is kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a csomagolóanyagokat –  amennyiben nem tudják újra használni – a megfelelő szelektív gyűjtőben helyezzék el.

Áruházunk a termékekben a szállítás során esetlegesen bekövetkező töréskárért, sérülésért nem vállal felelősséget, külön értékbiztosítást egyik szállítási módhoz sem vállal. Minden csomagra az adott szállító garanciái, értékbiztosítási és kártérítési szabályai érvényesek, a választott szolgáltatásnak megfelelően.

Kérjük, ha automata csomagátvétel esetén a csomagoláson sérülést tapasztal vagy a csomagot kibontva sérült terméket talál, fényképezze le, és a csomagolást őrizze meg, mert ezek a kárigény érvényesítéséhez szükségesek! Sérült termék esetén kérjük két munkanapon belül vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Átadóhelyi átvétel ill. futárszolgálatos kézbesítés esetén a csomagot szíveskedjen a szállító cég alkalmazottja előtt  kibontani és megvizsgálni. Esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A szolgáltatások többsége súly-alapú, bizonyos esetekben azonban ez méretkorláthoz is kötött. Az egyedi terméklapokon minden termék esetében feltüntetésre kerül az adott termék tömege. Az egyes szállítási opciókhoz tartozó díjakat a rendszer a kosárban lévő termékek össz-súlya alapján automatikusan számolja, így a kosárra kattintva ellenőrizheti az elérhető szállítási lehetőségeket és árakat. A szállítási módot a vásárlás során a Pénztár oldalon van lehetőség véglegesíteni, a nem házhoz rendelt szállítás esetén itt tudja interaktív térképen kiválasztani az automata vagy átvételi pont helyét.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az összes szállítási mód igénybevételéhez szükséges MAGYARORSZÁGI értesítési mobiltelefonszám megadása.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a méretek ellenőrzésére – különösen több termék együttes rendelése esetén – a rendszernek nincs módja, így előfordulhat, hogy csak a rendelés leadása után derül ki, hogy a csomag nem fér bele a választott szállítási kategóriába. Ilyen esetekben a rendelés leadását követő munkanapon megkeresi Önt kollégánk és javaslatot tesz a megoldásra.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetlegesen tévesen megadott szállítási ill. számlázási adatokból eredő kárért áruházunk nem vállal felelősséget, ezért kérjük, az adatokat minden esetben ellenőrizzék!

A webáruházunkban megrendelt termékeket módja van üzletünkben nyitvatartási időben személyesen átvenni. Az átvétel ebben az esetben díjmentes.
A rendelés átvételének legkorábbi időpontja a rendelés leadását ill. online fizetés vagy banki átutalás esetén az összeg beérkezését követő munkanap, melyről rendszerünk email értesítést küld. Amennyiben még aznap szeretné átvenni rendelését, kérjük a rendelési számra hivatkozva érdeklődjön elérhetőségeinken.
Rendelését személyes átvétel és készpénzes fizetés választása esetén a jelzett legkorábbi átvételi napot követő 5 munkanapon belül van lehetősége átvenni, ezt követően a rendelését töröljük rendszerünkből. Amennyiben rendelésének átvételi idejét meg kívánja hosszabbítani, kérjük jelezze elérhetőségeinken.
A bankkártyával vagy banki átutalással előre kiegyenlített megrendelések természetesen bármeddig átvehetők, de kérjük, amennyiben 5 munkanapon belül erre nem kerül sor, az átvétel várható időpontját jelezze felénk, mert ez esetben a termékek tárolását nem üzletünkben végezzük.
Üzletünk címét és nyitvatartási rendjét a láblécben ill. a fejléc bal felső sarkában látható Üzletünk gombra kattintva találja.
Szállítás a FOXPOST csomagautomatáiba.
Gyors, kényelmes automata átvételi lehetőség a FOXPOST egyre bővülő hálózatával, többnyire bevásárlóközpontok közelében. A csomag megérkezéséről a rendelésnél kiválasztott automatába SMS értesítőt kap az automatát nyitó egyedi kóddal, 3 nap áll rendelkezésre a csomag átvételére.
Csomagkövetés
Maximum csomagméret/súly: 60x36x62cm/25kg
Értékbiztosítás 300 000,-Ft értékhatárig
Szállítás átadástól 1-2 munkanapon belül
Szállítási díj: 1200,- Ft/csomag, mérettől függetlenül
Részletes tájékoztató a szolgáltatásról
MPL postacsomagként házhoz szállítással, a mindenkori postai díjszabás szerinti árakon és feltételekkel.
Maximum csomagméret: A küldemény maximális méretei: leghosszabb oldala 200 cm lehet, a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t. Terjedelmes: amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete (szélesség, magasság, hosszúság) 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték.
Maximum csomagsúly: 30 kg
Értékbiztosítás: 50 000,-Ft értékhatárig
Kiszállítás a postai feladástól általában 1-2 munkanapon belül
Szállítási díjak
0-2 kg 2470,- Ft
2-5 kg 2750,- Ft
5-10 kg 3020,- Ft
10-20 kg 4140,- Ft
20-30 kg 6175,- Ft
A terjedelmes feladás felára: az alapdíj 100%-a.
MPL ügyfélszolgálat: 06 1 3337777
MPL postacsomagként PostaPontokon átvéve (MOL- Coop PostaPontokon ill. postán maradó küldeményként), a mindenkori postai díjszabás szerinti árakon és feltételekkel.
SMS vagy email értesítő a csomag érkezéséről, átvétel 5 munkanapon belül.
Maximum csomagméret: A küldemény maximális méretei: leghosszabb oldala 200 cm lehet, a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t. Terjedelmes: amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete (szélesség, magasság, hosszúság) 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték.
Maximum csomagsúly: 20/30 kg (MOL-Coop/postai PostaPont)
Értékbiztosítás: 50 000,-Ft értékhatárig
Átvétel átadástól 1 munkanapon belül
Szállítási díjak
0-2 kg 2210,- Ft
2-5 kg 2525,- Ft
5-10 kg 2910,- Ft
10-20 kg 3305,- Ft
20-30 kg 4500,- Ft
A terjedelmes feladás felára: az alapdíj 100%-a.
interaktív PostaPont kereső
PostaPont tájékoztató
MPL postaautomatában, a mindenkori postai díjszabás szerinti árakon és feltételekkel.
Maximum csomagméret: A küldemény leghosszabb oldala 50 cm lehet Maximum csomagsúly: 20 kg Értékbiztosítás: 50 000,-Ft értékhatárig Kiszállítás a postai feladástól általában 1 munkanapon belül
Szállítási díjak
0-2 kg 1435,- Ft
2-10 kg 1655,- Ft
10-20 kg 2155,- Ft
MPL ügyfélszolgálat: 06 1 3337777
Kedvező árú átvételi lehetőség országszerte több mint 540 helyen, a csomagküldő.hu átvevő pontjain, többnyire üzletekben.
Az átvételi pontok térképes listája ezen a linken.
A csomagok a feladást követő 1-2 napon belül átvehetőek. A csomag érkezéséről a csomagküldő.hu SMS és email értesítést küld az átvételkor megadandó jelszóval. A csomag átvételére az értesítésről 7 nap áll rendelkezésre, ami kérésre 21 napra hosszabbítható ingyenesen.
Maximum csomagméret/súly: oldalak méretének összege max. 150 cm/10kg
Értékbiztosítás 220 000,-Ft értékhatárig
Szállítás átadástól 1-2 munkanapon belül
Szállítási díjak
0-5 kg 1500,- Ft
5-15 kg 2300,- Ft
Webáruházunk korlátozott feltételekkel vállal külföldi címre történő szállítást – kérjük a Pénztár oldalon a szállítási országot kiválasztva ellenőrizze az aktuálisan elérhető lehetőségeket.
Az Európai Unió tagországaiba és egyes Unión kivüli országokba a rendelés a webáruház automata felületén leadható. Amennyiben a kívánt ország nem szerepel a listában, kérjük a fejléc bal oldalán található email ikonra kattintva írjon nekünk, hogy egyedi ajánlatot adhassunk a rendeléséhez.
Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló 2022. évi XIII. törvényben foglaltak szerint számlát csak magánszemélyek részére tudunk kiállítani. Felhívjuk az EU-n kívüli vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges vámkezelési eljárás lefolytatása és a vám megfizetése a vevő feladata. A rendelt terméket minden esetben a valós érték feltüntetésével, CN/22-23 vámnyilatkozatot mellékelve adjuk postára. Át nem vett és/vagy visszakézbesített csomagok esetén áruházunk sem a vételár, sem a szállítás költségét nem téríti vissza.
Our webstore provides international shipping to selected countries – please, check the available options by selecting the destination country on the Checkout page.
Automated ordering and paying process is available inside the EU and for some selected countries outside the EU. If you don’t see your destination country in the list please contact us by email, we’ll send you an offer.
Please, be aware that in accordance with the Hungarian regulation XIII./2022 we can provide an invoice only for individual consumers. For customers outside the EU: please, be aware that according to the regulations of your country you may be responsible for paying taxes and duties. We provide CN/22 (value) declaration for all packages. In cases of refused and/or undelivered packages we do not return neither price nor shipping cost.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN

Díjmentes  1027 Budapest Margit krt. 56.

FOXPOST AUTOMATA

Szállítási díj: 1200 Ft,-/csomag, mérettől függetlenül

MPL POSTACSOMAG
0-2 kg 2470,- Ft
2-5 kg 2750,- Ft
5-10 kg 3020,- Ft
10-20 kg 4140,- Ft
20-30 kg 6175,- Ft
MPL POSTAPONT, MOL, COOP
0-2 kg 2210,- Ft
2-5 kg 2525,- Ft
5-10 kg 2910,- Ft
10-20 kg 3305,- Ft
20-30 kg 4500,- Ft
POSTA CSOMAGAUTOMATA
0-2 kg 1435,- Ft
2-10 kg 1655,- Ft
10-20 kg 2155,- Ft
PACKETA CSOMAGPONT 
0-5 kg 1500,- Ft
5-15 kg 2300,- Ft

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS/INTERNATIONAL SHIPPING

Szállítási díj: az aktuális szállítási opciók és díjak a Pénztár oldalon a rendeltetési ország kiválasztásával ellenőrizhetők

Szállítás fee: for available options and fees please select your destination country on the Checkout page