Fizetés

FELHÍVJUK KEDVES VÁSÁRLÓINK FIGYELMÉT, hogy a kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló 2022. évi XIII. törvényben foglaltak szerint SZÁMLÁT CSAK MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE TUDUNK KIÁLLÍTANI.
A webáruházban feltüntetett árak minden esetben forintban megadott bruttó árak, 0 % Áfával. A vásárlásról a szamlazz.hu online rendszerében állítunk ki számlát, melynek letöltési linkjét elküldjük a vásárláskor a vásárló által megadott email címre. Nyomtatott példányt nem állítunk ki, a számláját – amennyiben kívánja – a vásárló letöltheti és kinyomtatja.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy áruházunk utánvétes fizetési lehetőséget csak az üzletünkben történő személyes átvétel választása esetén biztosít. Minden egyéb esetben a megrendelt termékeket csak a teljes (szállítási költséggel növelt) rendelési összeg kiegyenlítése után tudjuk átadni a szállítónak.

Amennyiben valamely okból egyik fizetési lehetőségünk sem megfelelő az Ön számára, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, megpróbálunk megoldást találni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ‘Előre fizetendő’ kategóriába sorolt termékeinknél nincs lehetőség utólagos fizetésre bolti átvétel választása esetében sem.
Az ezen termékekre leadott rendeléseket csak akkor tudjuk érvényesnek elfogadni, amikor a teljes vételár kifizetése megtörtént. Erre az online felületen a banki átutalás vagy a Barionos fizetés választásával van mód. Boltunkban személyesen leadott megrendelés esetén természetesen lehetőség van azonnali, készpénzes fizetésre is.
Amennyiben a kosarába helyezett termékek között szerepel ‘Előre fizetendő’ termék, rendelését a teljes kosár tartalmára csak banki átutalásos vagy Barionos fizetés választásával tudja leadni. Bolti átvétel választása esetén ha a nem előre fizetendő termékek árát átvételkor kívánja rendezni, kérjük ezen termékekre külön adja le rendelését.
Köszönjük szíves megértésüket!

Készpénzes fizetésre csak az üzletünkben, személyes átvétel választása esetén van mód. Ezen fizetési mód választása esetén a személyes átvétel legkorábbi időpontja a rendelés leadását követő munkanap.
Banki átutalás választása esetén a megrendelés értékét előre utalással tudja kiegyenlíteni. Ez a fizetési mód bármely átvételi mód esetén választható. Bankszámla-számunkat a rendelést visszaigazoló emailben találja.
A személyes átvétel legkorábbi időpontja az összeg beérkezését követő munkanap, a szállítónak történő átadás időpontja az összeg beérkezését követő 2 munkanapon belül garantált. Amennyiben előre nem látható körülmények miatt ettől eltérni kényszerülünk, azt ezen határidőn belül emailen jelezzük Ön felé.
Áruházunkban bármely bank által kibocsátott bankkártyájával (Visa, Maesto Card, Master Card) fizethet a Barion biztonságos fizetési felületén.
A fizetéshez nem szükséges Barion számla és regisztráció, a fizetés a szokásos banki online fizetési felületekhez hasonló protokoll szerint, azokkal azonos biztonsági garanciák mellett zajlik. Webáruházunk rendszere semmilyen, a bankkártyás fizetés során megadott adat birtokába nem jut, így azokat nem is tárolja vagy kezeli. A Barion felületén végrehajtott bankkártyás fizetés az adott bankkártya használatára vonatkozó eredeti banki kondíciók szerint zajlik, a vásárló számára semmilyen extra átváltási, kezelési vagy egyéb költséggel, díjjal nem jár.  
Regisztrált Barion felhasználóknak lehetőségük van a tranzakciót saját Barion-fiókjukon keresztül, e-pénz egyenlegük vagy bankkártyájuk terhére végrehajtani.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizessen kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez NEM SZÜKSÉGES a Barion rendszerbe történő regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, a kártyaszámot nem kell begépelni egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az email-cím és a fiókjához tartozó jelszó megadása.

Fizetéshez használható bankkártyák:

  • Mastercard vagy Maestro
  • Visa vagy Electron
  • Amex

Fizessen online felületeken kényelmesen, bankkártya nélkül

A Barion egyenleg átutalással vagy készpénz befizetéssel is feltölthető, így akkor is tud online felületeken fizetni, ha nincsen bankkártyája. Ebben az esetben email-címe és jelszava megadásával tud fizetni. Barion tárcájába ismerősei, üzletfelei is tudnak pénzt küldeni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesse vásárlásait

A Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait a weben vagy mobiltelefonon, az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását. Az applikációkon keresztül kezelheti Barion egyenlegét, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja-e meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző a címmezőben zöld lakat ikonnal és színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.