Madaras faliképek – nyomatok Audubon ikonikus vintage sorozatából

Üzletünk vintage reprint nyomat kínálatában John James Audubon amerikai ornitológus, természettudós és festő híres munkájának, az Amerika madarai-nak reprint nyomatai elérhetőek! Remek ajándék ötlet madárbarátoknak, ornitológusoknak, madártartóknak – különleges dekoráció a vintage zoológiai nyomatok kedvelőinek.

Az 1826-38 között készült ikonikus sorozatot a mai napig az egyik legfinomabb, legtökéletesebb ornitolóiai munkának tartják világszerte.  Az Audubon olajfestményeinek felhasználásával készült, mintegy 700 amerikai madárfajt bemutató 435, kézzel színezett, életnagyságú rézmetszet az előállítás költségei miatt 12 év alatt, prominens patrónusok és elfizetők (többek között IV. György angol király) által finanszírozott részletekben jelent meg. Az első angliai kiadást követően a sorozat a standard méretű amerikai kiadásban további 65 táblával bővült.

A sorozat képei közül egyelőre egy tucat került fel az online kínálatunkba, ezek fine art minőségű nyomatként kb. A4 méretben ill. az eredetileg is nagyobb méretű nyomatok plakát méretben rendelhetők erre a linkre kattintva.  A további elérhető képekről kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken! Igény esetén a keretezésben profi képkeretező partnerünkön keresztül szívesen nyújtunk segítséget.