Több száz különleges vintage botanikai és zoológiai illusztráció!

Antikváriumunk régóta foglalkozik vintage nyomatok, metszetek, litográfiák értékesítésével. A témakörök között a régi botanika és zoológiai illusztrációktól a ritkaságnak számító múlt század eleji divat témájú nyomatokig sok minden előfordul – a legkedveltebb témákat sokan keresik ajándéknak, lakásdekorációnak. Sajnos a fellelhető eredeti nyomatok száma – érthető módon – véges, így az utóbbi időben többször előfordult, hogy vásárlóink hiába kerestek az elképzeléseiknek megfelelő nyomatot kínálatunkban.

Örömmel tudatjuk, hogy a webáruházban augusztus végétől több száz különleges, vintage illusztráció kitűnő minőségű reprint nyomata elérhető! Egyelőre a leginkább keresett és közkedvelt botanikai és zoológiai nyomatok – páfrányok, fenyőfélék, fűfélék, liliomfélék, gombák, lepkék és pillangók, tengeri állatok, kagylók és csigák, halak, polipfélék – feltöltésére koncentráltunk, de hamarosan bővül a választék virágokkal, gyümölcsökkel, dísznövényekkel stb.

Egy kis ízelítő a kínálatból:

A nyomatok közül korlátozott mennyiségben a bolt kínálatában is tartunk választékot, szeptembertől érdemes benézni! Igény szerint paszpartu az online felületen és a boltban is rendelhető a képekhez.

A webáruház aktuális kínálata ezen a linken megtekinthető.