Gasztronómia, borászat, élelmiszeripar
-
Fehérborok – A fehérbor kóstolásának és kiválasztásának művészete
2500 Ft Kosárba -
Versenyben Provance-szal – Négy évszak egy francia faluban és éttermében
3000 Ft Kosárba -
Szakácsmesterségnek könyvecskéje – A csáktornyai Zrínyi-udvar XVII. századi kéziratos szakácskönyve és a Tóthfalusi Kis Miklós által kiadott kolozsvári szakácskönyv
4000 Ft Tovább -
Roger Vergé’s New Entertaining in the French Style
6000 Ft Kosárba -
A halfőzés fortélyai a Közép-Duna mentén
5000 Ft Tovább -
Kenyérfélék és péksütemények nagykönyve – A házi kenyérsütés praktikái a kemencétől a kenyérsütő gépekig
12000 Ft Kosárba -
A teljes értékű kenyér
1200 Ft Tovább -
A halfőzés művészete
4000 Ft Tovább -
Premorzsák – Finomságok a Csornai Premontrei Apátság konyhájából
4000 Ft Tovább -
Toulouse-Lautrec
6000 Ft Kosárba -
Nagy kávéenciklopédia
10000 Ft Tovább -
A koreai konyha
4000 Ft Tovább -
Vasi, zalai parasztételek
5000 Ft Tovább -
Bor a konyhaművészetben – 600 recept Kibédi Ervin humorával fűszerezve
4000 Ft Kosárba -
Picasso
6000 Ft Kosárba -
Az inyesmester 1000 uj receptje
15000 Ft Tovább -
Renoir
6000 Ft Tovább -
Mediterrán nyár – Egy nyár a francia és az olasz Riviérán
3000 Ft Tovább -
A magyaros konyha
3000 Ft Tovább