Szállítás

A szállítás költségei bármely szállítási mód választása esetén a webáruház számláján bruttó összegként, külön tételként feltüntetve szerepelnek.

Csomagolási költséget nem számolunk fel, minden terméket a termék sajátosságainak megfelelően, nagy gonddal csomagolva adunk át a szállítónak.

Áruházunk a termékekben a szállítás során esetlegesen bekövetkező töréskárért, sérülésért nem vállal felelősséget, külön értékbiztosítást egyik szállítási módhoz sem vállal. Minden csomagra az adott szállító garanciái, értékbiztosítási és kártérítési szabályai érvényesek, a választott szolgáltatásnak megfelelően.

Kérjük, ha automata csomagátvétel esetén a csomagoláson sérülést tapasztal vagy a csomagot kibontva sérült terméket talál, fényképezze le, és a csomagolást őrizze meg, mert ezek a kárigény érvényesítéséhez szükségesek! Sérült termék esetén kérjük két munkanapon belül vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Átadóhelyi átvétel ill. futárszolgálatos kézbesítés esetén a csomagot szíveskedjen a szállító cég alkalmazottja előtt  kibontani és megvizsgálni. Esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Áruházunkban szándékosan nem a hazai internetes kereskedelemben általános átalánydíjas szállítási árképzést választottuk, hanem a szállítók méret- és díjkategóriáit vettük át – nálunk mindenki pontosan annyit fizet a szállításért, amennyibe az az ő megrendelése esetén ténylegesen kerül. Senki nem szereti, ha a megvásárolt termék árának többszörösét kell kifizetni a szállításért, ezért igyekeztünk minél több és rugalmasabb lehetőséget biztosítani a rendelések átvételére.

A szolgáltatások többsége súly-alapú, bizonyos esetekben azonban ez méretkorláthoz is kötött. Az egyedi terméklapokon minden termék esetében feltüntetésre kerül az adott termék tömege. Az egyes szállítási opciókhoz tartozó díjakat a rendszer a kosárban lévő termékek össz-súlya alapján automatikusan számolja, így a kosárra kattintva ellenőrizheti az elérhető szállítási lehetőségeket és árakat. A szállítási módot a vásárlás során a Pénztár oldalon van lehetőség véglegesíteni, a nem házhoz rendelt szállítás esetén itt tudja interaktív térképen kiválasztani az automata vagy átvételi pont helyét.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy 2017. október 31-től az összes szállítási mód igénybevételéhez szükséges értesítési telefonszám ill. mobil SMS szám megadása.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a méretek ellenőrzésére – különösen több termék együttes rendelése esetén – a rendszernek nincs módja, így előfordulhat, hogy csak a rendelés leadása után derül ki, hogy a csomag nem fér bele a választott szállítási kategóriába. Ilyen esetekben a rendelés leadását követő munkanapon megkeresi Önt kollégánk és javaslatot tesz a megoldásra.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetlegesen tévesen megadott szállítási ill. számlázási adatokból eredő kárért áruházunk nem vállal felelősséget, ezért kérjük, az adatokat minden esetben ellenőrizzék!

A DPD FUTÁRSZOLGÁLATTAL VALÓ SZÁLLÍTÁS 2019. november 1-től A JELENTŐS ÁREMELÉS MIATT SAJNOS TÖBBÉ NEM ELÉRHETŐ. Amennyiben valamilyen okból mégis DPD-vel szeretne szállíttatni, kérjük keressen minket az elérhetőségeinken egyedi ajánlatért.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN

Díjmentes  1027 Budapest Margit krt. 56.

CSOMAGKÜLDŐ ÁTVEVŐHELYEN 
0-5 kg 890,- Ft
5-10 kg 1730,- Ft

FOXPOST AUTOMATA

Szállítási díj: 1000 Ft,-/csomag, mérettől függetlenül

MPL POSTACSOMAG
0-2 kg 1790,- Ft
2-5 kg 1990,- Ft
5-10 kg 2185,- Ft
10-20 kg 3000,- Ft
20-30 kg 5145,- Ft
MPL POSTAPONT
0-2 kg 1600,- Ft
2-5 kg 1830,- Ft
5-10 kg 2110,- Ft
10-20 kg 2395,- Ft
20-30 kg 3350,- Ft

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS DÍJA

Szállítási díj: egyedi ajánlat alapján

A webáruházunkban megrendelt termékeket módja van üzletünkben nyitvatartási időben személyesen átvenni. Az átvétel ebben az esetben díjmentes.
A rendelés átvételének legkorábbi időpontja a rendelés leadását ill. online fizetés vagy banki átutalás esetén az összeg beérkezését követő munkanap, melyről rendszerünk email értesítést küld. Amennyiben még aznap szeretné átvenni rendelését, kérjük a rendelési számra hivatkozva érdeklődjön elérhetőségeinken.
Rendelését személyes átvétel és készpénzes fizetés választása esetén a jelzett legkorábbi átvételi napot követő 5 munkanapon belül van lehetősége átvenni, ezt követően a rendelését töröljük rendszerünkből. Amennyiben rendelésének átvételi idejét meg kívánja hosszabbítani, kérjük jelezze elérhetőségeinken.
A bankkártyával vagy banki átutalással előre kiegyenlített megrendelések természetesen bármeddig átvehetők, de kérjük, amennyiben 5 munkanapon belül erre nem kerül sor, az átvétel várható időpontját jelezze felénk, mert ez esetben a termékek tárolását nem üzletünkben végezzük.
Üzletünk címét és nyitvatartási rendjét a láblécben ill. a fejléc bal felső sarkában látható Üzletünk gombra kattintva találja.
Kedvező árú átvételi lehetőség országszerte több mint 540 helyen, a csomagküldő.hu átvevő pontjain, többnyire üzletekben.
Az átvételi pontok térképes listája ezen a linken.
A csomagok a feladást követő 1-2 napon belül átvehetőek. A csomag érkezéséről a csomagküldő.hu SMS és email értesítést küld az átvételkor megadandó jelszóval. A csomag átvételére az értesítésről 7 nap áll rendelkezésre, ami kérésre 21 napra hosszabbítható ingyenesen.
Maximum csomagméret/súly: oldalak méretének összege max. 150 cm/10kg
Értékbiztosítás 220 000,-Ft értékhatárig
Szállítás átadástól 1-2 munkanapon belül
Szállítási díjak
0-5 kg 890,- Ft
5-10 kg 1730,- Ft
Szállítás a FOXPOST csomagautomatáiba.
Gyors, kényelmes automata átvételi lehetőség a FOXPOST egyre bővülő hálózatával, többnyire bevásárlóközpontok közelében. A csomag megérkezéséről a rendelésnél kiválasztott automatába SMS értesítőt kap az automatát nyitó egyedi kóddal, 3 nap áll rendelkezésre a csomag átvételére.
Csomagkövetés
Maximum csomagméret/súly: 60x36x62cm/25kg
Értékbiztosítás 300 000,-Ft értékhatárig
Szállítás átadástól 1-2 munkanapon belül
Szállítási díj: 1000,- Ft/csomag, mérettől függetlenül
Részletes tájékoztató a szolgáltatásról
MPL postacsomagként házhoz szállítással, a mindenkori postai díjszabás szerinti árakon és feltételekkel.
Maximum csomagméret: A küldemény maximális méretei: leghosszabb oldala 200 cm lehet, a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t. Terjedelmes: amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete (szélesség, magasság, hosszúság) 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték.
Maximum csomagsúly: 30 kg
Értékbiztosítás 150 000,-Ft értékhatárig
Kiszállítás a postai feladástól általában 1-2 munkanapon belül
Szállítási díjak
0-2 kg 1790,- Ft
2-5 kg 1990,- Ft
5-10 kg 2185,- Ft
10-20 kg 3000,- Ft
20-30 kg 5145,- Ft
A terjedelmes feladás felára: az alapdíj 100%-a.
MPL ügyfélszolgálat: 06 1 3337777
MPL postacsomagként PostaPontokon átvéve (MOL- Coop PostaPontokon ill. postán maradó küldeményként), a mindenkori postai díjszabás szerinti árakon és feltételekkel.
SMS vagy email értesítő a csomag érkezéséről, átvétel 5 munkanapon belül.
Maximum csomagméret: A küldemény maximális méretei: leghosszabb oldala 200 cm lehet, a szélesség, magasság, hosszúság összege nem haladhatja meg a 300 cm-t. Terjedelmes: amennyiben a küldemény három kiterjedésbeli mérete (szélesség, magasság, hosszúság) 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldal 75 cm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték.
Maximum csomagsúly: 20/30 kg (MOL-Coop/postai PostaPont)
Értékbiztosítás 150 000,-Ft értékhatárig
Átvétel átadástól 1 munkanapon belül
Szállítási díjak
0-2 kg 1600,- Ft
2-5 kg 1830,- Ft
5-10 kg 2110,- Ft
10-20 kg 2395,- Ft
20-30 kg 3350,- Ft
A terjedelmes feladás felára: az alapdíj 100%-a.
interaktív PostaPont kereső
PostaPont tájékoztató
Webáruházunk vállal külföldi címre történő megrendelést, azonban ez esetben a szállítási és fizetési feltételek az egyedi megrendelés ismeretében kerülnek megadásra. A külföldi szállítás igényét a megrendelés folyamatában a külföldi szállítási cím megadásával, majd a szállítási és fizetési opcióknál is a Külföldi szállítási cím opció kiválasztásával jelölheti.
Ez esetben kollégánk a megrendelés leadását követő munkanapon felveszi Önnel a kapcsolatot emailen, hogy a termékek feladásának költségéről és a lehetséges fizetési módokról tájékoztassuk. Ilyen esetekben áruházunk rugalmas a feltételek alakításában, azonban a szállítást kizárólag előre kiegyenlített számla esetében tudjuk megkezdeni.