Több száz könyv a szépirodalom kategóriában

A héten végre megkezdtük a szépirodalom kategória feltöltését is, egyelőre mintegy 650 könyv került fel a webshop választékába. Természetesen ez a bolti árukészletünknek csak töredéke, ezért továbbra is érdemes telefonon vagy emailben érdeklődni egy-egy kötet meglétéről.

Különösen igaz ez a kiadói és szerzői sorozatokra, életmű és tematikus kiadásokra, mivel legtöbb esetben a sorozatoknak csak néhány kötetét töltöttük fel, hogy a választékot jelezzük. Például az Akadémiai Kiadó Jókai összes sorozatából a webáruházban jelenleg szereplő néhány mű mellett a boltban további cca. 40-50 kötetünk van, ezeket igény esetén gyorsan elérhetővé tudjuk tenni az online felületen is.

Egyelőre zömében a prózai művek közül válogattunk, régi és kortárs, magyar és külföldi írók könyvei közül egyaránt. A keresettebb, népszerű könyvek (pl. Esterházy Péter, Vámos Miklós, Szerb Antal, Robert Merle, Günter Grass, Bohumil Hrabal művei) mellett Gárdonyi Gézától Karinthy Frigyesig magyar klasszikusokat és ritkábban elérhető kiadásokat is találhatnak a készletben, mint a halinás Nyírő sorozat, az Orwell életműsorozat, a centenáriumi Jókai sorozat, vagy a háború előtti Oscar Wilde és H. G. Wells sorozatok .

Terveink szerint az online készlet bővítését a metszetekkel, nyomatokkal, papírrégiségekkel, számolócédulákkal folytatjuk.